Pengar pengar pengar

Många är det som har lite halvskral ekonomi innan det är dags för löning igen, särskilt om man är förälder och ännu värre om en även är studerande. Idag skriver vi om hur privatekonomin inte alltid är så som en önskar den vore och om hur det skulle vara om man hittade en jacka full med pengar!

barn och mamma höstI NT kan vi läsa att det är svårt att få ihop ekonomin om man är både student och förälder, något som är ganska vanligt i vårt samhälle. Det är nästintill en konst att få pengarna att räcka under hela månaden. Ibland tvingas en till att skjuta på betalningen av en räkning till månaden därpå och med lite hjälp från föräldrar kan i alla fall barnen få färsk frukt och färska grönsaker. Nej utan sparade pengar och budget kan det vara väldigt svårt att klara av att både vara förälder och studerande.

Om en inte hittar en jacka på second hand med 100 000 i fickan, som vi kan läsa om i DN, så är det inte alltför mycket en kan göra när det är svårt att få ihop vardagens alla kostnader. Något en kan göra är dock att ta ett snabbt smslån när det inte räcker att betala alla räkningar en månad, det går att göra tryggt och säkert på http://www.smspengar.nu/ till exempel.

Personal med flax

Jackan med 100 000 kronor är lite av ett mysterium och hittades i Örebro, butikspersonal bestämde sig dock för att lämna in pengarna till polisen och dessa har i sin tur letat efter ägaren till pengarna. Än så länge har dock ingen gett sig till känna och inget bra signalement har heller inte kunnat ges. Pengarna går nu tillbaka till butikspersonalen eftersom hittegodset inte har hittat sin rättmätige ägare, något som säkerligen gläder de hårt arbetande på andrahandsbutiken. Det är lite synd att detta inte hittades av den ensamstående fyrabarnsmamman som studerar.