Inbrottssäkra ditt kontor

Många företagare är oroliga över att drabbas av inbrott. Det innebär inte bara en risk att bli av med dyra inventarier eller hemlig företagsinformation. Ett inbrott innebär också ofta en nedgång i verksamheten. För att göra kontoret inbrottssäkert finns det ett antal olika åtgärder du kan ta som företagare.

Genom att installera en säker porttelefon kan du ha full koll på vilka som går in på kontoret. Du kan få en porttelefon med eller utan display och koppla till din smartphone. Med en estetiskt tilltalande porttelefon ger du dina kunder och besökare ett trevligt bemötande samtidigt som du skyddar ditt kontor från tillträde av obehöriga.

Många fördelar med porttelefon

Att ha en välfungerande porttelefon höjer inte bara inbrottssäkerheten utan ger också en bättre service till dina samarbetspartners och kunder. Porttelefoner är något som många vill ha idag då det upplevs som positivt med nya digitaliserade lösningar. Det inger en känsla av trygghet och säkerhet både i bostaden och på jobbet. Med en porttelefon ökar möjligheten att kontrollera vilka som får komma in genom porten.

Porttelefoner hos företag

På IKEAs lager är säkerhetstänket högt och företaget har satsat på att se till så att kontrollen är stor över vilka personer som får röra sig runt i byggnaden. Lagerarbetarna använder sig av ett passersystem där de går igenom tre dörrar för att komma in, medan chaufförerna som hämtar och levererar varor anmäler sig via en porttelefon. Då anger de också vilken port som de tänker stanna bilen vid.

Med en porttelefon är det enkelt för kunderna att hitta företaget i byggnaden. Med avancerade porttelefoner går det att direkt komma i kontakt med önskad person på företaget. Genom att koppla systemet till medarbetarnas mobiltelefoner så kan de också svara när kunden ringer på porttelefonen, oavsett var medarbetarna befinner sig i byggnaden. Dagens porttelefoner har god ljudkvalitet så du hör samtalet från kund lika bra som i en vanlig telefon. En porttelefon ger ditt företag en högre säkerhet än om du hade använt en port med kodlås. Besökarna kan inte komma in till ditt företag förrän du själv har godkänt påringningen. Porttelefonsystemet kan också byggas ut med ytterligare lösningar för bokning och annat.