Därför ska du skydda din iPhone 13

iPhone 13-familjen är Apples senaste lanseringar inom mobiltelefoni. De nya smarta telefonerna är bättre, snabbare och dyrare än föregångarna. Därför är det viktigt med ett bra skärmskydd och mobilskal för att skydda telefonen. Det är bättre både för plånboken och miljön.

I september 2021 släpptes iPhone 13, 13 Pro, 13 Pro Max och 13 mini i flera olika färger. Jämfört med tidigare modeller från Apple är 13-familjen mer tekniskt avancerad med bättre kamera, ljusstarkare skärm och längre batteritid. Det är framför allt 13 Pro och 13 Pro Max som står ut i mängden med deras högteknologiska kameror som ger användaren möjlighet att filma i Prores-format. De nya telefonerna kommer med en rejäl prislapp och därför är det viktigare än någonsin att skydda dem från skador.

Bättre för plånboken

Pro och Pro Max kostar från 12 300 respektive 13 500 kronor. Därför bör du redan från början förse din nya telefon med ett bra skärmskydd och ett skal. Telefonerna är tekniskt avancerade, men de är lika ömtåliga som sina föregångare. Den ömtåliga skärmen, kanterna samt kameralinsen bör skyddas. Hos phonelife.se hittar du bra skärmskydd till iPhone 13 Pro och Pro Max. Här hittar du allt du behöver för att hålla din nya iPhone fri från repor och sprickor.

Tänk på att det är viktigt att skydda telefonen även om du har en försäkring. Många som köper en ny iPhone förlitar sig på AppleCare+ som är Apples egna försäkring. Den gäller för två fall av oavsiktlig skada varje 12-månadersperiod, men varje gång tillkommer det en självrisk på 249-849 kronor beroende på skadans omfattning. Därför är det billigare att köpa ett bra mobilskal och skärmskydd. Glöm inte heller bort att köpa ett skydd till kameralinsen. iPhone 13 Pro och Pro Max har avancerade kameror med AI-filter, större sensorer och förbättrad vidvinkelteknik. Du hittar prisvärda skydd för kameralinserna hos phonelife.se

Bättre för miljön

Att öka livslängden på din mobiltelefon är inte bara bra för plånboken utan även för miljön. Varje smartphone skapar uppskattningsvis 86 kilo avfall när den produceras. Att skydda din nya telefon så att du kan använda den i många år är ansvarsfullt för miljön.